December 30, 2008

sketsa Hani n Boy

H - Hye syg

B - Hello…

H - Syg wat ape tu? Windu hani x?

B - Ngadap lptop j..windu la.u?

H - Hani pun tgh windu b. windu sgt2. hehu. Nape type slow sgt? Mcm sipot je, haha

B - Td type seblah tgn j.ni dh dua2 belah..sipot menaip jgk ke?hehehe

H - Loh, tak taw ke sipot bleh menaip? Huhu. Hani rase nak mkn bola2 sotong la. Ade x?

B - Ade la..jap eh..nk g beli nugget jp dgn mkwe..

H - Hah? Makwe mana? Keciwanya hani….

December 28, 2008

sudah lama tidak ke sini,,,

ye,cuti semester yang lalu, aku abaikan blog ini. sengaja ke? tak lah. aku ditindas. selalu je tak dapat nak online. adik2 dah conquer broadband. huh. tapi dengan keadaan leptop yg sengal itu, sape pun malas nk on9. malangnye.... tapi ni dah berjaya berada di penang semula. maybe boleh la online banyak masa sikit tanpa memikirkan kerja2 lain. (buleh pure2 sibuk sedangkan sebenarnya sedang membazir masa je)

ni nak update few benda kat semua. baca je n take note mana2 yang berkenaan dengan anda sahaja. kalau ade maklumat yang saye tak tau sile dropkan di cbox saye di sebelah ok?

1st- pakcik kawin dah dengan acik yana. wow,,, kami semakin ramai.
2nd-aku kerja part time n dapat duit sikit. seronoknye pegang duit. tapi tak tau camne duit2 tu boleh habis. magic betul. aku rase banyak masa aku dirumah n tempat kerja.
3rd-ni kat istimewa. tgk bola. ok sebenarnya teman org tgk bola. sudah tidak tengok sangat la. tidak ada org yg menggiat so macam dah tak tengok sangat.
4th-sudah hampir elok sepenuhnya dr cikungunya. sengsara taw. sakit nak jalan sume. huuu...
5th-takziah kat n9 sebab yamtuan kitorang mangkat.
6th-harus menyediakan diri untuk sem ini yang serabut.
7th-saye suke seseorang (weeeee......)

gudnite semua.