February 20, 2009

Bercuti sakan la kawan2 ku ini.

okeyh, ni ade brite best, za nak pegi BALI
n now rafiqah pun nak g BALI.
hehe..semua orang pun nak pegi BALI kecuali saye... (sedih).
za dah beli ticket to BALI dengan 7 orang kawan2 dia
n iqa pule tgh plan nk bawak orang lagi.
bestnye pegi...
saye maw kirim gambar sahaje buleh x?

huhu... i'm looking for something to do.
just buat syarat nak melepaskan kesedihan kerana xdapat berjalan2.
maybe i'll spend my weekends at borders,queensbay
or maybe mph in gurney.
oh sungguh bosan.
rumates n kawan yg rapat sudah balik ke rumah masing2.
saye yang sedih ini lagi tinggal sorang2.
okeyh... saye nak golek2 wat keje xberfaedah
n try tanye cik azuwa kalaw2 dia nk g gurney.
maybe saye buleh menyibuk.

ok lah... bye.

No comments:

Post a Comment