September 26, 2009

LARANGAN KERAS KERAJAAN MALAYSIA !!

Perbuatan2 di bawah adalah salah disisi undang2.
jangan tiru macam ini

ni mmg sengaja blurr kn sbb nti nampak sangat sape yg maen... hehe

berikut adelah serba sedikit bekalan raya kami di kampung



oh ye. itu bekalan hari raya. masa kenduri last weekpun aku dapat tau bekalan ni masih ade. ish3





Raya with The ABUs....make some noise!!

Meet the ABUs
Eid ul' Fitr 2009
my raya in pahang (like always)
this year we managed to gather on that morning
n of coz snap this picca.
ramai je yg xda dlm ni atas sebab2 berikut:-
@raya umah mertua
@raya diperantauan sbb blaja
@raya diperantauan sbb kerja
@xraya (raya sorang2) hahaha.. yg ni jgn la tanye sape k
to those yg tak avaiable that morning,
saye menghulur 10 jari cantik saye untuk memohon maaf bnyk2.
kpada adik saye yg 2 org tu... kakti jujur cakap, bosan takde korang =(
nti balik msia, gaduh ngn aku tau. supaye boleh minta maaf raya akan datang.
kpd ja'ul yg kat bintulu, kamu raye la ngn najmi. korang dua senasib.
tapi mungkin nasib kamu lebih baik sebab kamu layak dapat duit raye dari najmi.
kepada yang raya kat umah mentua, jangan lah cembeng kalau kena raya kat sana lama sikit.
jangan buat muke sedih, sayu, atau pun termenung di dalam bilik.
ini kerana.... time partner awak raye kat kampung kite,
mereka pun mcm tu.
teringat kampung mereka jugak...
kepada mona-yang kau g kerja giant tu buat ape? kan dah tak buleh raye. lain kali kerja lepas raya paham? berapa banyak duit pun boleh dapat, tak dapat nak bandingkan dengan ke'best'an raye dgn family kite nak pulak di kampung.
oh ye.. saye nak minta maaf sebab merajuk di rumah paklong Li.
hoho...sengal punye anep.ni sume gare2 kau la.