November 14, 2009

Lambaian Kaabah

Last Friday (13 Nov) wan, atok, paklong n maklong berlepas ke Makkah.
yes, i'm a bit sad because tak dapat tunggu smpai mereka semua masuk ke dlm kompleks.
nak kna tunggu picca dari sedara mara yg bawak camera.
rindu kat wan. wan nak sangat bawak cucu dia ni mengerjakan haji tapi tak kesampaian.
yang buat org rase sedih sangat sekarang ni, mak baru bagitau, wan dah 2 kali jatuh kat sana. tergelincir katanya. tangan wan kena simen. ya, Allah. tabahkan hati wan.
21 aribulan ni wan kna xray semula.
harapnya wan sihat dan fit untuk menyempurnakan hajinya.
wan, mmg wan tak baca blog ati tapi ati nak wan tau yang ati doakan wan sehat mengerjakan ibadah kat sana. wan banyakkan berehat. walaupun wan tak boleh keluar dari hotel, wan boleh beribadah di bilik. wan kan tetamu Allah. tak kira kat mana pun wan solat, tetamu tetap tetamu kan? rindu wan sangat. wan, cucu wan ni tunggu wan balik nanti. mau jemput di KLIA. mau peluk wan. ati minta maaf tak ada kat sana dengan wan. InsyaAllah nanti ati bawak wan pegi umrah ok?

November 04, 2009

aku rindu sayang kamu

aku rindu sayang kamu, itu tajuk lagu. ye memang benar.
tapi tajuk lagu ni lah yang dapat menggambarkan perasaan aku saat ini.
kalau boleh aku nak jerit kuat kuat. bahawa AKU RINDU SAYANG KAMU.

ina & nana , kakti rindu, sayang kamu berdua.
bile la kamu berdua nak balik n have fun dengan kakti??
kena tunggu at least 2 or 3 tahun lagi rasanya.
bila angah dah balik for good, n nana bercuti kat sini.
sigh*

November 02, 2009

nak ke org kawin ngn aku walaupun tak payah hantaran?

Ape korang rase bile bace title post ni eh? humm... sebelum korang jawab, baik korang bace balik semula title post kali neh, bace balik... haaa... ulang 2 or 3 kali kalau tak tak pecaya. oh takpe.. boleh ulang. tak kesah pun.. ha.. dah paham title post kali ni? So?