March 30, 2011

I'm taking a break

The title shouts my intention very clearly. i'm taking a break from Facebook, YahooMessenger and BBM. so peeps, please text (sms / mms / email) or call me (if u have my personal number lah). =p i don't care if you're very darling to me, those 3 ways of reaching me will not be in use until further notice. I TELL YOU !!! bye!!!

March 15, 2011

Konvoi 'Zaza vs. Muiez' , 12 Mac 2011


hari indah,
satu perjalanan mentautkan ukhwah,
konvoi 'zaza vs muiez'
12 Mac 2011.

Tahniah kawan-kawan =)

the boys with muiez


the girls & zaza...credit to Fazrullah Innsan



Semua yang ada di final destination !!!! nice gathering. thanx to muiez kerana menyediakan makanan n venue. hahaha

for more piccas please visit I TELL YOU!!! :



nota kaki : bila la aku nak panggil korang gathering kat kenduri aku neh? agak agak?

Flora kafe, Ampwalk, Jalan Ampang


This is FLORA kafe



Tempat Kuih... pun cantik.

me n ery (1st day out)


ceiling...wahhh


the girls


and Mr. Paan



bcoz the Cook was on leave that day, I TELL YOU!!! tak letak gmbar makanan. tapi kesimpulannya, utk 3 makanan berat, 5 air, 2 pencuci mulut.... RM50? sangat berbaloi ok!!! definitely will come again. menu dia, untuk main dish tukar everyday.

pineapple tarts dia 'MUST TRY' !!!

looking 4ward to my next visit...bila la agaknya.

nota kaki: lepas dari sampai sini, mmg dah tak diet. makaaaaaaan je kerja aku hey!

Cerita rekaan disebalik gambar



perbualan zilah dan iman I TELL YOU !!!



zilah : kau nak beli tingkat yang mana satu ni iman?

iman : kau pilih lah. aku nampak semua sama aje...

zilah : rambang mata ni

iman : kita beli sume je la senang.....

zilah : haha....ngam. tapi sape nak kemas?

iman : kita amik pkcik yg tgh duk tepi tu la jadi cleaner apartment kita ni...dr dia xde keje. cian aku tgk...

zilah :
Aku nak beli kereta kelabu tu jugak....

iman : myvi sebelah ni aku nak gadaikan. nak beli kereta inspira. sbb yang bijak (macam aku) memilikinya

zilah : antik la best mcm kereta kelabu aku. haaa tuzzangat!!!!

March 04, 2011

esok nak lunch sedap

Esok, nantikan langkah kaki kanan ku ke tempat makan sedap. I TELL YOU !!!!


oiiii hancus diet gua!



post ini tidak memerlukan nota kaki.