June 02, 2011

Blogger yang memalukan diri sendiri

Aku lemas lah. Lemas dalam udara ke bai? hahaha. tak lah. lemas dalam siri-siri blog yang memalukan diri blogger itu sendiri I TELL YOU!!! .

aku tak rasa nak mengulas lanjut. tepuk dada tanya iman. jangan sampai jadi isu besar semata-mata sikap 'keterbukaan melampau' korang tu. marilah kita sama-sama menadah tangan agar blogger2 itu diberikan hidayah oleh Allah s.w.t.

nota kaki: kalau mak bapak tak tegur anak, orang lain boleh tegur. kalau org yang ditegur tu kata mak bapak dia pun tak tegur salah diorang, cakap kat dia tu dalam islam ade amar makruf nahi mungkar. AlQuran itu rujukan selain Assunnah. mak bapak bukan maksum. sebab tu Nabi Muhammad s.a.w tinggalkan kita 2 perkara ni.