March 17, 2012

Kejadian tak dapat dilupakan

Jumaat, 16 Mac - Aku tertinggal Ipod Merah ku di KFC Carrefour Rahang. dah balik office baru perasan ipod dah takde. beria cari sana sini meja ke meja n dalam kereta. menonggeng2 carik tak jumpa. jeng jeng jeng... entah-entah tertinggal kat KFC. habis la ipod aku kena kebas (dalam hati)..
tapi lepas office hour, aku gagahkan kaki juga menekan pedal minyak dan brek ke KFC tersebut.


*cerita selanjutnya sambung kat notakawin.blogspot.com*

January 25, 2012

nota 'SENANG' kawin

tuan tuan (i doubt ade tuan baca blog aku) dan puan puan sekalian (termasuk cik cik sekali ye),

saje nak I TELL YOU!!! yg aku dah ade blog lain untuk nota kawin. selalu sangat dah buku nota kawin aku tetinggal kat umah (bila pegi ofis) n tetinggal kat ofis (bila balik umah) hangen seluruh badan. sape rasa nak muntah, boleh la g blog situ untuk bagi komen what shud i do-n-don't dalam merancang kehidupan berumahtangga. ko hengat senang bai? mana ade senang. penipu la senang nak kawin. xpecaya, tanya orang yang baru kawin dlm 2, 3 tahun kebelakangan ni. (jgn tanya org dah senior, diorang dulu senang nak kawin). so sekarang ni plannye adelah untuk meng-trending-kan semula 'SENANG KAWIN' NI. ada bran? jom kita cuba ok uolls!!! korang boleh klik sini untuk ke blog tu. hik hik. gnite.

January 19, 2012

Operasi Buka Blog

Operasi ini baru mula sekejap tadi. (baru perasan sendiri ade blog. ape aku ni hilang ingatan ke ape?) korang selalu blogwalking kan? blogwalking gi blog kengkawan kan? aku blogwalking kat blog sendiri. hahaha. baru sibuk2 nak baca entry dolu2 zaman tok kaduk n lebai malang.

*lepas tu gelak sendiri

*lepas tu puas perah otak mikir ape yg aku mencarut(read: mengarut) ni?

*lepas tu fikir, aku cakap pasal sape eh yg si A, si N, si B tu semua? aku tak hengat betul. mmg aku ni dh hilang ingatan .


hihi. so dihari Jumaat yg mulia ini, (feeling hari raya pulak), aku berazam nak berblog semula. kalau bercool-blog pun boleh. sejuk perut aku hihihi. tp nanti gumuks. since dah ade lappy sendiri n tenet sendiri, boleh la kot nak bergiat semula dalam lapangan blogging ni. (ko bajet hade masa banyak je nak blogging. kerja full time n part time ko tu cemmana? haaaa)

memandangkan korang dah bace smpai sini, n xde mende pun yg dihapdatekan, korang baca la entry lama. kesiannn... nanti dah update baru, aku bgtau kat FB n twitter k?janji I TELL YOU!!! yawwww...bosan la aku ni kan senah? hehehe.