January 25, 2012

nota 'SENANG' kawin

tuan tuan (i doubt ade tuan baca blog aku) dan puan puan sekalian (termasuk cik cik sekali ye),

saje nak I TELL YOU!!! yg aku dah ade blog lain untuk nota kawin. selalu sangat dah buku nota kawin aku tetinggal kat umah (bila pegi ofis) n tetinggal kat ofis (bila balik umah) hangen seluruh badan. sape rasa nak muntah, boleh la g blog situ untuk bagi komen what shud i do-n-don't dalam merancang kehidupan berumahtangga. ko hengat senang bai? mana ade senang. penipu la senang nak kawin. xpecaya, tanya orang yang baru kawin dlm 2, 3 tahun kebelakangan ni. (jgn tanya org dah senior, diorang dulu senang nak kawin). so sekarang ni plannye adelah untuk meng-trending-kan semula 'SENANG KAWIN' NI. ada bran? jom kita cuba ok uolls!!! korang boleh klik sini untuk ke blog tu. hik hik. gnite.

2 comments:

  1. agak susah sih bacanya, but nice blog

    http://refoddernation.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. dewitwibi chyntya8/30/12, 10:59 PM

    hahahah

    ReplyDelete