January 19, 2012

Operasi Buka Blog

Operasi ini baru mula sekejap tadi. (baru perasan sendiri ade blog. ape aku ni hilang ingatan ke ape?) korang selalu blogwalking kan? blogwalking gi blog kengkawan kan? aku blogwalking kat blog sendiri. hahaha. baru sibuk2 nak baca entry dolu2 zaman tok kaduk n lebai malang.

*lepas tu gelak sendiri

*lepas tu puas perah otak mikir ape yg aku mencarut(read: mengarut) ni?

*lepas tu fikir, aku cakap pasal sape eh yg si A, si N, si B tu semua? aku tak hengat betul. mmg aku ni dh hilang ingatan .


hihi. so dihari Jumaat yg mulia ini, (feeling hari raya pulak), aku berazam nak berblog semula. kalau bercool-blog pun boleh. sejuk perut aku hihihi. tp nanti gumuks. since dah ade lappy sendiri n tenet sendiri, boleh la kot nak bergiat semula dalam lapangan blogging ni. (ko bajet hade masa banyak je nak blogging. kerja full time n part time ko tu cemmana? haaaa)

memandangkan korang dah bace smpai sini, n xde mende pun yg dihapdatekan, korang baca la entry lama. kesiannn... nanti dah update baru, aku bgtau kat FB n twitter k?janji I TELL YOU!!! yawwww...bosan la aku ni kan senah? hehehe.

No comments:

Post a Comment